fbpx

RÓLUNK SZÓL...

- jöttek, ettek, írtak, forgattak

gofrim-franchise

Gofrim Franchise Szigetszentmiklós - 2022.09.02.

„Augusztus utolsó napjaiban Szigetszentmiklóson megnyitotta első franchise egységét a miskolci székhelyű Gofrim. A kategóriájában kiemelkedően alacsony befektetést igénylő koncepció vélhetően fel fogja magára hívni a figyelmet a vendéglátóipari üzletet és vállalkozást kereső és indítani szándékozó átvevőjelöltek között. A beszélgetés végére minden gofri az utolsó morzsáig elfogyott.”

Link

radio-m-gofrim

Rádió M - 2021. október 21.

A miskolci Rádió M meghívására ma reggel a stúdióban sütöttünk és adtunk egy kis ízelítőt a Gofrim aktuális kínálatából. Természetesen mi mást is készíthettünk volna, mint a hónap édes és sós ajánlatát. A Luxemburg gofrija és az Októberfeszt osztatlan sikert aratott a műsorvezetők körében. Gofrizás közben (természetesen élő adásban) szót ejtettünk a Gofrim születéséről, az országosan is egyedi és különleges kínálatról, a Gofrim nyújtotta franchise üzleti lehetőségről. A gofritészta receptje is szóba került, de erről nem sikerült a huncut műsorvezetőknek fellebbenteniük a fátylat…
A beszélgetés végére minden gofri az utolsó morzsáig elfogyott.

gofrim-forbes

Forbes - 2019. május

„A belgák köztudomásúlag három dolgot adtak az emberiségnek: a csokit, a rósejbnit és a gofrit. Utóbbit vették nagyon komolyan Miskolcon „megszüntetve-megőrizve” a strandemlékek tejszínhabos, mogyorókrémes fílingjét. Ma már odáig merészkednek, hogy simán van kakaós alapvetés is, mindenmentes kivitel és forradalmi módon sós tészta is. A fekete-erdei sonkás, zöldfűszeres, rukkolás, balzsamecetes kombó valószínűleg hasonló riadalmat keltene, mint az első NDK-s balatoni turista, aki baracklekvárral kérte a lángost.”

Minap - 2019.01.30.

„Ez milyen gofritészta? Miskolci! A miskolci konyhaművészet csillagai
Eperhab, csoki fagyi, sóskaramella puding, juhtúró, rukkola, zöldfűszeres sajtkrém – csak néhány feltét, melyek közül a Gofrim vendégei összeállíthatják a saját sós, édes, vagy „mentes” gofrijukat. Van itt rákóczi túrós, tiramisu illetve somlói galuska is, de csak és kizárólag gofrisítva (ha egyáltalán létezik ilyen szó). A legfinomabb sütijeink és a kedvenc sós feltéteink gofriágyon elevenednek meg a belváros szívében.”

Link

gofrim-miskolci-naplo

Miskolci napló - 2019.02.02.

„Van itt rákóczi túrós, tiramisu, illetve somlói galuska is, de csak és kizárólag gofrisítva (ha egyáltalán létezik ilyen szó). A legfinomabb sütijeink és kedvenc sós feltéteink gofriágyon elevenednek meg a belváros szívében.”

MiNap Online - 2019.10.16.

„Elkészült Luxemburg grófjának gofrija. A színház a miskolci gasztronómiát is elérte. Miskolcon létezik egy hely, ahol sós és édes gofrikat kóstolhatnak a gasztrofanok. Ezúttal az étlap egy almás édességgel gazdagodott a színháznak köszönhetően.”

gofrim-luxemburg-gofrija

MiNap Online - 2019.10.16.

„A Gofrim étterem csapata a híres luxemburgi almatortából inspirálódott, mely a kis ország leghíresebb édessége, újragondolva így alkották meg a gofrikülönlegességet, mely a Luxemburg gofrija nevet kapta idei operettünk után.”

Link