fbpx

A GOFRIK

- gofri, ahogy te szereted

Állítsd össze magadnak…

A Gofrimba betérők minden alkalommal friss, ropogós, helyben sütött édes és sós gofrikat fogyaszthatnak. A feltét- és ízvariációkat illetően vendégeink két lehetőség közül választhatnak. Az egyik, az „Állítsd össze a saját gofrid!”. Itt mindenki lehetőséget kap, hogy az aktuális feltétkínálatból válogasson és így variálja össze saját gofrikölteményét.

Édesszájúaknak különböző pudingokat és krémeket, lekvárokat, szórásokat és önteteket, valamint az évszaknak megfelelő friss idénygyümölcsöket kínálunk. A sós ízek kedvelői különféle kencéket, akár juhtúrót, fekete erdei sonkát, de bacont vagy friss zöldségeket is választhatnak.

Ennek köszönhetően vendégeink pontosan 11.426 (megszámoltuk) ízkombinációt válogathatnak össze. A vállalkozó kedvűek egyéni ízlésük szerint állíttathatják velünk össze kedvenc gofrijukat, a legegyszerűbbtől a legösszetettebbig…

A kevésbé bátrak pedig az általunk megkomponált, eddigi legnépszerűbb és legfinomabb gofri összeállításaink közül választhatnak.

Képgalériánk a Gofrim teljes összeállítás palettáját hivatott bemutatni.

Gofrizóink éppen aktuális ajánlatairól személyesen tudtok informálódni, mivel kínálatunk évszakonként,  hónaponként is változik és gofrizónként minimálisan eltérhet egymástól.

Sós gofrik

Édes gofrik