fbpx

GofrimBOX

- válassz, rendelj, alkoss, gofrizz!

Válassz ételfutárt és rendeld házhoz a Gofrim élményt!

A GofrimBOX, a Gofrim házhozszállítási koncepciója.

Korunk vendéglátásának szinte elengedhetetlen részévé vált az ételek házhoz rendelésének lehetősége. A gofri ebben a tekintetben nehéz dió, hiszen a feltétek mindig frissen kerülnek a megsütött tésztára, így annak szállítása komoly nehézségekbe ütközik. Ezért kigondoltunk egy nem mindennapi megoldást a gofri szerelmeseinek.

Nem csak feltétkínálata és ízvilága, hanem a Gofrim házhozszállítása is egyedi!

csak-a-gofrim

A gofrit külön csomagolva, a feltéteket pedig megfelelő adagokban juttatjuk el vendégeink otthonába. Ezzel megőrizzük a tészta ropogós jellegét, a feltétek kiegyensúlyozott aránya pedig hozzájárul az igazi gasztroélményhez.

Munkahelyen vagy otthon, családtagokkal vagy barátokkal remek móka, társas tevékenység lehet a gofri gyors, közös összeállítása!

gofrimbox

A „Csak a gofri(m)” elnevezésű csomag egy négy darabból álló gofri összeállítás, ami kizárólag a frissen sült gofrikat tartalmazza. Azoknak ajánljuk, akiknek az áhított nassoláshoz már csak friss gofrira van szüksége, hiszen minden háztartásban akad egy kis lekvár, gyümölcs, porcukor vagy valamilyen feltétnek való nyalánkság.

Olyan ízkombinációt szeretnél, amilyet a Gofrimban ettél? Nem gond! Rendeld meg kedvenc gofri összeállításodat!

Az „1-es Box” egy gofrit és a kiválasztott feltéteket tartalmazza. Csak vendégeink ízlésén és kreativitásán múlik, hogy milyen összeállítású gofrit ennének. Csupán ki kell választani az aktuális feltétkínálatból a hozzávalókat és a Gofrim már küldi is!

gofrimbox_

Válassz ételfutárt és rendeld házhoz a Gofrim élményt!