fbpx

A GOFRIM

- gofrik újragondolva

Évek óta dédelgetett álmunk vált valóra 2018 nyarán. Megnyitottuk Miskolc belvárosában első vendéglátóhelyünket, melyet Gofrim névre kereszteltünk.  Mindketten az élet teljesen más területéről érkeztünk, de a konyha, a vendéglátás szeretete mind a kettőnk ereiben ott csörgedezett.

Közös gondolat volt, hogy ne egy századik gyrosost vagy burgerest nyissunk, hanem valami mást. Így jött a gofri ötlete. Valami olyat szerettünk volna, amit más még nem, vagy nem úgy csinál, ahogy mi képzeljük és amiben a legjobbak tudnánk lenni.

gofrim-udvar
gofrim-a-hely.

Mert szerintünk egy gofrizó is lehet elegáns, de közben egyszerű és stílusos is egyben. Egyszerre hétköznapi és nem mindennapi. Pont olyan, mint amilyenek mi vagyunk.

A gofri pedig egy elképesztő desszert, ami lehet akár szexi vagy elegáns, de lehet vagány, sőt már-már extrém is. A lényeg, hogy lehet és legyen is más, mint a róla kialakult sztereotípia, ami egy uncsi előrecsomagolt strandédességet csinál belőle. 

Vettük a bátorságot és újragondoltuk a gofrit. Ezzel a merész lépéssel egy országos viszonylatban is párját ritkító gofrizót varázsoltunk a borsodi megyeszékhelyre, Miskolcra. 

Büszkék vagyunk rá, hogy tésztáink teljes egészében saját receptúráink alapján készülnek és ugyanez mondható el feltéteink jó részéről is.

Nagy örömünkre a Gofrim rövid idő alatt a miskolciak kedvencévé vált és gofri fronton az ország legelkényeztetettebb vendégeivé tettük a helyieket. Folyamatosan bővülő vendégkörünk, visszatérő vendégeink igazolják a Gofrim színvonalát és a hely hitvallását: A Gofrim mindenkié!

Babik Ágnes és Brünner István, tulajdonosok

Amennyiben felkeltette érdeklődésed a vállalkozásunk, akkor olvass tovább és légy részese dinamikusan fejlődő hálózatunknak, amely folyamatos támogatást nyújt majd számodra!

gofrim-tulajdonosok