A GOFRIM
- gofrik újragondolva
Évek óta dédelgetett álmunk vált valóra 2018 nyarán. Megnyitottuk Miskolc belvárosában első vendéglátóhelyünket, melyet Gofrim névre kereszteltünk. Mindketten az élet teljesen más területéről érkeztünk, de a konyha, a vendéglátás szeretete mind a kettőnk ereiben ott csörgedezett.
Közös gondolat volt, hogy ne egy századik gyrosost vagy burgerest nyissunk, hanem valami mást. Így jött a gofri ötlete. Valami olyat szerettünk volna, amit más még nem, vagy nem úgy csinál, ahogy mi képzeljük és amiben a legjobbak tudnánk lenni.


Mert szerintünk egy gofrizó is lehet elegáns, de közben egyszerű és stílusos is egyben. Egyszerre hétköznapi és nem mindennapi. Pont olyan, mint amilyenek mi vagyunk.
A gofri pedig egy elképesztő desszert, ami lehet akár szexi vagy elegáns, de lehet vagány, sőt már-már extrém is. A lényeg, hogy lehet és legyen is más, mint a róla kialakult sztereotípia, ami egy uncsi előrecsomagolt strandédességet csinál belőle.
Vettük a bátorságot és újragondoltuk a gofrit. Ezzel a merész lépéssel egy országos viszonylatban is párját ritkító gofrizót varázsoltunk a borsodi megyeszékhelyre, Miskolcra.
Büszkék vagyunk rá, hogy tésztáink teljes egészében saját receptúráink alapján készülnek és ugyanez mondható el feltéteink jó részéről is.
Nagy örömünkre a Gofrim rövid idő alatt a miskolciak kedvencévé vált és gofri fronton az ország legelkényeztetettebb vendégeivé tettük a helyieket. Folyamatosan bővülő vendégkörünk, visszatérő vendégeink igazolják a Gofrim színvonalát és a hely hitvallását: A Gofrim mindenkié!
Babik Ágnes és Brünner István, tulajdonosok
Amennyiben felkeltette érdeklődésed a vállalkozásunk, akkor olvass tovább és légy részese dinamikusan fejlődő hálózatunknak, amely folyamatos támogatást nyújt majd számodra!