fbpx
gofrim-terasz

Golgotavirág

A szombat reggeli kávé mellett nézem a szemközti ház mögül kibukkanó reggeli fényt, olvasgatom a legfrissebb híreket és úgy tűnik, talán kisüt végre a nap! Írok Nektek megvalósult tervekről, álmokról és bemutatok Nektek egy új gofrit is!

Sziasztok!

Emlékeztek, milyen szokott lenni a Gofrim udvar? Nem? Hát ilyen…

Jó, ok…tudom, hogy még csak április közepe van, de nemsokára újra ilyen lesz. A virágaink hamarosan ismét kibújnak, a világ legtutibb vendégei pedig (reméljük már csak néhányat kell aludnotok) újra édes szerelembe esnek kedvenc gofrijukkal a Városház tér 5. alatt.

Az eredeti tervem az volt, hogy majd szépen sorrendben mesélek Nektek erről-arról. Ezért itt most annak kellene jönnie, hogyan kezdődött ez az egész. A Gofrim.

Aztán persze, ahogy már lenni szokott, ember tervez… Gondolom, nem vagyok vele egyedül, Ti is meg tudnátok számolni a két kezeteken, hogy életetekben hányszor alakultak úgy a dolgok, ahogy terveztétek. Ugye?!

Az embernek legyen mindig egy B terve. Pont azért, mert az A, baromi ritkán működik. És ez tényleg így van. Ez most itt a B terv. Szóval…

Tavaly ilyenkor már javában benne voltunk a slamasztikában, úgy össznépileg. Ki jobban, ki kevésbé. Mindenki azt hitte, hogy letudjuk azt a tavaszi két hónapot, osztjónapot. Hát nem így lett…

Most 2021 áprilisát írjuk, idestova 5. hónapja nem tudja a magunkfajta (se) és még jónéhány mesterség úgy űzni az ipart, úgy élni az életét, ahogy azt szeretné. Ez van… Félre ne értsetek, nem a sajnálatotokért kuncsorgok ezekkel a sorokkal. Pont ellenkezőleg! Örülni szeretnék, Veletek együtt. Most még kicsit keserédesen, de örülni! Annak, ami jön. Ami már itt van a kertek alatt.

A múlt héten még havazott és hetek, hónapok óta nehéz, szürke felhők végtelen tengere telepedett ránk fentről és bennünk belülről egyaránt. De most talán tényleg kisüt végre a nap. Amikor ezt írom, talán már csak néhány nap választ el minket attól, hogy újra találkozzunk.

Ha hiszitek, ha nem, majdnem ugyanúgy izgulunk, mint anno 2018-ban, a nyitás előtt néhány nappal. Ez az elmúlt egy év maradandót alkotott bennünk, és – tegye fel a kezét, aki ezzel nem így van (mi többiek, ezt úgy se hisszük el, igaz?)  – szerintem Bennetek is. Nehéz volt megélni, túlélni ezt a mögöttünk lévő időszakot. Piszok nehéz. De itt vagyunk. Mi is, és reméljük Ti is.

Ezalatt az elmúlt öt hónap alatt, amíg kényszerűségből mellőztük egymás társaságát, lehetőségünk nyílt arra, hogy belekezdjünk azokba a terveinkbe, amelyek egy ideje már érlelődtek bennünk. Egész pontosan négy projekt adott és ad jelenleg is munkát.

Az 1., ez a weboldal. Már nagyon-nagyon régen szerettük volna elkészíteni azért, hogy egy helyen legyen minden cók-mókunk. A megannyi szebbnél szebb fotónk, és a gondolatainkkal, mondanivalónkkal mi magunk is. Hogy legyen egy újabb, másabb, új lehetőségeket nyújtó hely, ahol találkozhatunk.

Hihetetlenül örültünk, amikor elkészült és őszintén mondom, szebb és jobb lett, mint amiről álmodtunk. Köszönjük Heicman Andinak és csapatának, a V.AD Marketingnek, hogy felülmúlták az elképzeléseinket. Innen is nagy köszi ételfotósunknak Szabó Nikinek, aki – újra és újra versenyt futva az idővel és a fotózásra fittyet hányó tejszínhabbal és haverjával a fagyival -, a szebbnél szebb gofrifotókat készíti nekünk!

A 2. projekt, gofriba sütött életünk következő nagy állomása is részben ehhez a gofrim.hu oldalhoz kötődik. Ez pedig nem más, mint az, hogy a Gofrim, a vállalkozási ötletek közé emelkedjen. Így, franchise lehetőségként a Gofrim hamarosan az ország minden szegletében ott lehet! (Ismerőseink mondták, hogy Titeket irigyel a fél ország, mert nektek van Gofrim-otok…nekik meg nincs J)

A 3-as és a 4-es számú versenyzőről még nem árulok el semmit. Na jó, annyit elmondok, hogy két olyan dolgon is ügyködünk, amivel otthon lehetünk majd Veletek. Nyugi…a hálószobáig nem megyünk majd el, csak a konyháig!

Egy szónak is száz a vége, várjuk a találkozást Veletek! Az udvart, a teret, az utcát hamarosan újra belengi a frissen sült gofri illata. A teraszunk (amit jobb helyeken udvarnak neveznek)… szóval a teraszunk ismét megtelik élettel. Jó lesz újra látni Titeket, ahogy a régen várt baráti beszélgetések és egy friss, isteni gofri mellett üldögéltek nálunk.

Végül a beígért gofribemutató! Az őrületesen finom mangó-maracuja kombó az alapja a legújabb, trópusi kedvencünknek és a Golgotavirág nevet kapta a házi névadó ünnepségen. Most ugye várnátok egy fotót…de képet szándékosan nem teszek ide. A mi Golgotavirágunk már ott mosolyog a többiek között a galériánkban. Nézelődjetek, keressétek meg! És ha megkívántátok…premier a teraszon!

Oszd meg, hogy mások is rákapjanak a különleges gofrik ízére!

Facebook